VARMT VÄLKOMMEN!

Smyckesdesign, Silver- & Guldsmide. Föreviga känslan & tanken i ett personligt smycke.
Individuella silver- & guldsmycken handsmidda med stor glädje, empati & kärlek till livet.

Här finner du också Louise Hoffstens smyckekollektion, insamling till forskning mot bröstcancer och andra uppdrag som jag är och har varit delaktig i.

Tillsammans blir vi starka och vårt stöd gör skillnad. Med den varmaste tanken, händer som varsamt smider, blir ett smycke till. Min tribut till livet som känns i hjärtat

Jag har tillverkat ett hängsmycke i äkta silver och mässingskulor, utifrån ett elektronmikroskopfoto.

En cancercell liknar nästan en bläckfisk, blir angripen av kroppens immunförsvar. Immunförsvarets celler ser ut som små mimosabollar som fastnar på cancercellens tentakler och löser upp den. Min tanke var, att skapa en tydlig symbolik som både känns meningsfull och ger inre styrka (fri tolkning tillämpas givetvis). Oavsett om man är drabbad eller ej. På detta sätt försökte jag hitta det goda i det onda.

Lite extra? Vill du samtidigt ge just din cell ett affektionsvärde? Då smälter jag ditt eget guld till guldkulor (symboliserar kroppens immunförsvar) Arbetskostnad tillkommer. Kontakta mig för mer utförlig info.

Beställning och betalning:

Ring 0703- 94 21 76 eller skicka ett mejl till auroraastrand@hotmail.com med ditt namn och adress. Betala in den totala summan inkl. frakt 14 kr på bankgiro 543-1002

479 kr Hängsmycke ställbart mockaband, långt eller kort

990 kr Armband läder & ställbart till ca 16-20 cm

Material på hänget: 22mm exkl ögla, äkta sterling silver, mässingskulor

12% går till Rosa bandet Cancerfonden

Citat:
"På armen har Louise Hoffsten ett armband som hon fått skickat till sig av ett fan. Det är ett smalt silverstycke med små fiskar och hennes tävlingsbidrags titel etsat i metallen: "Only The Dead Fish Follow The Stream". -Hon har själv en ryggskada som gör att hon lever med ett handikapp och så hade hon gjort ett smycke till mig.

Jag blir så glad när jag känner att jag kan vara med och sätta igång kreativitet hos folk så det här kommer att vara mitt tursmycke. Inte bara i Melodifestivalen, utan i livet."
Carl Cato/TT Spektra


Dunkers Kulturhus Helsingborg 30 maj 2013

Jag tillverkar & säljer armband och matchande smycken ur kollektionen. För varje sålt smycke "Only The Dead Fish Follow The Stream" går cirka 15% till MS-forskningsfonden. På det här sättet vill jag ge mitt stöd till MS-forskningen. Armbandet var en personlig gåva till Louise Hoffsten.

Armbandet är Unisex. Material; sterling silver 925, längd ca 15cm, höjd ca 14mm.

Kontroll-& ansvarstämplat silver ; 925 AUÅ


www.hoffsten.com

Foto: Fredrik Etoall