Kontakt

Jag designar, tar emot kunder och gör omarbetningar av kundens eget guld-& silver. I avslappnande Shabby Chic miljö, erbjuder jag även smideskurser i exklusivt mindre grupper, 1-3 deltagare (se Kurser i menyn). Min lilla butik, verkstad har tre arbetsplatser + lödstation och väldigt mycket glädje.

I butikens montrar finns mina smycken som skapats med det mest miljövänligaste bränsle vi har, TID. Verktygen är känsliga händer och varma omtankar. När du väljer att köpa ett smycke av mig så medföljer oftast också en historia. Jag dokumenterar gärna hela processen i foto och skisser. Fråga om just ditt smycke finns dokumenterat. Vid omarbetningar av ditt eget guld eller silver så finns också möjlighet att få en folder med bilder om just hur ”ditt smycke” kommit till.

Utöver detta så utför jag sedvanliga smyckesreparationer, värderingar, batteribyten, samt klockreparationer.

Jag köper in silver som är brutet här i Norden. Det känns bra att veta att de som arbetar med att bryta, framställa silvret har bra arbetsvillkor och rättvisa löner. Kom gärna ihåg att omarbetning av ditt eget guld eller silver bevarar affektionsvärdet och känslan lever vidare i ny form.

Butikens öppettider är onsdagar 11-18 och fredagar 11-17. Övrig tid jobbar jag i verkstaden och tar emot enligt överenskommelse.

Har du frågor eller funderingar ring eller mejla mig.

auroraastrand@hotmail.com

Aurora Åstrand
Smyckesdesigner Silver & Guldsmide
Kapellgatan 2C, 264 38 Klippan

Mobil: 0703-94 21 76

www.auroraastrand.com